Чернігівці готуються відбивати напад Росії
http://www.gorod.cn.ua/news_53182.html
15 Марта 2014 18:03
"Записуватися тут треба?" - чоловік, який щойно під’їхав на велосипеді, явно нервується. - "Як тут взагалі сюди потрапити?" "Просто ставайте в стрій, там все розкажуть", - запрошую його приєднатися до всіх.
Дядько - один із приблизно сотні людей, що уже вишикувалася в колону по три перед воротами військової частини Внутрішніх військ на околиці Чернігова У нестрункій колоні - молодь у камуфляжах (помічаю пов’язку "Самооборона Майдану"), веселі мужики "за тридцять", що балагурять про політику, декілька дядьків більш старших, і навіть зо три жінки. Зараз нас будуть запускати всередину і проводити інструктаж із військової підготовки. Ще недавно багато хто із тих, хто зібрався тут, були по різні боки барикад на Майдані з міліцією, яка їх сьогодні навчатиме. А сьогодні вся країна об’єдналася перед небезпекою вторгнення зовнішнього ворога, значно більш небезпечного і цинічного, ніж межигірський вершник на золотому унітазі.
Інформація про те, що на базі підрозділу Внутрішніх військ (а тепер уже - Національної гвардії України) будуть вчити бійців-добровольців, поширилася містом швидко, і знайшла свій відгук у серцях чернігівців. І поки старший, високий чоловік у пустельному камуфляжі, вирішує щось організаційне, мужики у черзі обговорюють Крим, Пшонку, арешт Фірташа і перспективи війни з Росією на теренах материкової України. Біля воріт помічаю членів організації "Ніхто, крім нас". У одного із них із рваного чорного пакета біля ніг кокетливо виглядають два стволи "калашів". Поки чекаємо, питаю у пари людей, що покликало їх прийти сьогодні сюди.
"Кажуть, бойова підготовка тут буде сьогодні, от я і прийшов. Мотивація у мене велика, три місяці на Майдані я перед цим вже провів", - розказує дядько у потертій шкірянці, що представився Володимиром. - "Будемо воювати з кацапами. Росіяни, ті, котрі бачать у нас добрих сусідів, по домівках сидітимуть. А кацапів, що ворогів у нас вбачають, будемо валити."
Мовчазна молодь скромно відвертається від диктофону. Вони, схоже, прийшли сюди всі разом як члени якоїсь патріотичної організації, і не дуже хочуть "світитися", деякі навіть прикривають обличчя шарфами та хустинками. Втім, про те, що краще обличчя людей не фотографувати, а необхідні для статті фото робити здалеку, журналісти вже попереджені тим самим анонімним командиром у пустельному камуфляжі. Чоловіки більш старші на розмову ідуть охочіше. Всі сходяться на одному: ніхто не чекав від Росії такого ножа у спину і прямої військової агресії щодо України. Але воювати, якщо Батьківщина покличе - підуть. Навіть ті, хто до цього не служив у війську. "За одне заняття хай хоч ази покажуть. А там, як покличуть, то і в стрій стану", - у сивого, але ще міцного чоловіка віком приблизно за сорок рішучості хоч відбавляй. Схоже, Майдан таки пробудив і загартував націю, і ніхто вже не боїться ні труднощів, ні бойових дій. Болото "стабільності" та "покращення" зовсім не є вже для українців ідеалом життя.
Тим часом ворота привітно відчиняються, і нас запускають на територію. Солдатик на КПП, судячи з вигляду, трохи охрінівший від того, що відбувається, але є наказ начальства, що поробиш.
Тут, просто під відкритим небом, на стадіоні, уже чекають три столи із викладеною на них зброєю: автоматами Калашникова та кулеметом РПК. Люди розбиваються на приблизно рівні групи, а приставлені до столів вояки ВВ починають розказувати про будову небезпечних пристроїв та те, як їх треба збирати-розбирати. Після короткої вступної лекції до процедури зборки-розборки допускаються всі по черзі. "Ех, і як тут його...?" Бородатий мужик крутить "Калашникова" в руці із зачудованим виразом обличчя. "У школі ж востаннє бачив, не згадаю". Молодь поряд, схоже, набагато більш просунута у радянській стрілецькій зброї. Вона активно допомагає порадами, і чоловіку таки вдається зібрати розкладені перед тим деталі у автомат.
Готові захищатися зі зброєю в руках і жінки, яких помітив у колоні перед тим. Крупна білявка Яна каже, що збирається надихати солдатів, котрі будуть воювати. Санітаркою, більш жіночим видом заняття, вона йти не хоче. "Хтось шини накладати вміє. А хтось - і руки ламає", - жартує у відповідь на моє питання про присутність тут. "У жінок що, руки якось не так стоять, чи бачать вони гірше? Я коли навчалася, по області друге місце зайняла у кульовій стрільбі з дрібнокаліберної гвинтівки" - долучається до розмови ще одна панянка, маленька, стрункої статури, таку уявити з автоматом важко. Втім, через кілька хвилин вона вже розбиратиме кулемета із виглядом "я сама справлюся, відчепіться від мене".
Хто вже навчився розбирати автомата, може прослухати короткий курс поводження із ним від відомого у Чернігові громадського активіста і любителя різноманітних холодних та вогнепальних засобів самозахисту і самонападу Андрія Кудабекова. З парою товаришів він показує, як правильно тримати зброю, рухатися з нею, вести вогонь, та всякі інші прості солдатські премудрості, які допоможуть новобранцю з автоматом не виглядати мавпою з дубцем. Андрій викликався допомагати у навчанні залюбки.
Андрій Кудабеков
- Дуже багато в Україні людей не служило, тим більше зараз призов на військову службу відмінили взагалі. А для того, щоб маленька держава могла захиститися, вона повинна мати велику кількість військовослужбовців у резерві.
Ми вивчаємо тактико-спеціальну підготовку, ведення бою у міських умовах, інші дисципліни, які можуть згодитися у роботі малими групами. Спецназівець - необов’язково накачаний здоровенний хлопак. Це людина, що має навички і гарно працює головою. Зараз, у зв’язку із подіями з Росією, дуже багато людей звертається до нас, бажають навчитися захищати Батьківщину. Ми не можемо навчити людей швидко високоточним видам зброї. Але можна швидко навчити досить ефективно вести партизанську війну. А як показує практика світових збройних конфліктів, краще всього воюють партизани. Залишаючись невразливими, вони завдають серйозної шкоди супротивнику.
Був час, на Майдані ми із хлопцями, на чиїй базі ми знаходимося, стояли по різні боки барикад. Але коли приходить зовнішній ворог - не час думати про якісь протиріччя.
Самі міліціонери - нацгвардійці, схоже особливих ілюзій щодо здатності присутніх тут людей не плекають. Це видно по іронічним посмішкам, що іноді з’являються у них на обличчях. Втім, що поробиш, зараз, дійсно мало чому можна навчити. Але військовослужбовці стараються, терпляче відповідають на питання, і надають всю можливу допомогу тим, хто їх задає.
Заступник командира з виховної роботи майор Володимир Младєнов каже, що сьогодні в гостях у військових звичайні люди, вони хочуть захищати Україну на рівні з військовослужбовцями.
- Сьогодні перше спільне зайняття, і я вважаю, що це може згуртувати нашу націю у протистоянні спільній загрозі. Людям, які вже проходили службу у армії чи інших силових структурах треба відновити навички, які вони мали до того. Подивимося, що вони вміють. Головне, що у людей є бажання. Щоб нормально підготувати бійця, треба потратити від одного до трьох місяців. На такий строк розрахований курс молодого бійця. Щодо подальшого навчання будемо визначатися з керівництвом Самооборони.
Люди переходять від купки до купки, тренуючись зі зброєю чи слухаючи бувалих. А хтось навіть не проти попозувати на камеру із автоматом, як ця руда панянка. "Я ходила в секцію зі стрільби при інституті. Маю розряд з легкої атлетики. Не хворію, здорова. Чому не в санітарки? Спеціальної медичної освіти у мене немає. Хоча я вмію і уколи робити, і крапельниці ставити, і перев’язки робити. Але мені здається, що у стрільбі з мене толку буде більше, ніж у перев’язках. А так,у житті, я займаюся програмним забезпеченням для бухгалтерів".
Навряд чи хтось міг би зараз зробити для об’єднання українців більше, ніж Путін, який, схоже, не награвся у дитинстві в солдатики, і зараз тішить дитячі комплекси та імперські амбіції, окупувавши Крим. Адже ще місяця не пройшло, як Внутрішні війська і хлопці з хустками "Самооборона майдану" та чоловіки у камуфляжах стояли у Києві стрій проти строю. А сьогодні вони вже разом готуються відбивати агресора. Вся країна сподівається, що кривавої бійні з Росією все ж таки не буде, і нашій країна за допомогою світової спільноти вдасться вгамувати осатанілого диктатора. Тим більше, із простими росіянами українцям ділити нічого. Але, як каже давня приказка: хочеш миру - готуйся до війни.
........
Переведи кто с листа.
http://www.gorod.cn.ua/news_53182.html
15 Марта 2014 18:03
"Записуватися тут треба?" - чоловік, який щойно під’їхав на велосипеді, явно нервується. - "Як тут взагалі сюди потрапити?" "Просто ставайте в стрій, там все розкажуть", - запрошую його приєднатися до всіх.
Дядько - один із приблизно сотні людей, що уже вишикувалася в колону по три перед воротами військової частини Внутрішніх військ на околиці Чернігова У нестрункій колоні - молодь у камуфляжах (помічаю пов’язку "Самооборона Майдану"), веселі мужики "за тридцять", що балагурять про політику, декілька дядьків більш старших, і навіть зо три жінки. Зараз нас будуть запускати всередину і проводити інструктаж із військової підготовки. Ще недавно багато хто із тих, хто зібрався тут, були по різні боки барикад на Майдані з міліцією, яка їх сьогодні навчатиме. А сьогодні вся країна об’єдналася перед небезпекою вторгнення зовнішнього ворога, значно більш небезпечного і цинічного, ніж межигірський вершник на золотому унітазі.
Інформація про те, що на базі підрозділу Внутрішніх військ (а тепер уже - Національної гвардії України) будуть вчити бійців-добровольців, поширилася містом швидко, і знайшла свій відгук у серцях чернігівців. І поки старший, високий чоловік у пустельному камуфляжі, вирішує щось організаційне, мужики у черзі обговорюють Крим, Пшонку, арешт Фірташа і перспективи війни з Росією на теренах материкової України. Біля воріт помічаю членів організації "Ніхто, крім нас". У одного із них із рваного чорного пакета біля ніг кокетливо виглядають два стволи "калашів". Поки чекаємо, питаю у пари людей, що покликало їх прийти сьогодні сюди.
"Кажуть, бойова підготовка тут буде сьогодні, от я і прийшов. Мотивація у мене велика, три місяці на Майдані я перед цим вже провів", - розказує дядько у потертій шкірянці, що представився Володимиром. - "Будемо воювати з кацапами. Росіяни, ті, котрі бачать у нас добрих сусідів, по домівках сидітимуть. А кацапів, що ворогів у нас вбачають, будемо валити."
Мовчазна молодь скромно відвертається від диктофону. Вони, схоже, прийшли сюди всі разом як члени якоїсь патріотичної організації, і не дуже хочуть "світитися", деякі навіть прикривають обличчя шарфами та хустинками. Втім, про те, що краще обличчя людей не фотографувати, а необхідні для статті фото робити здалеку, журналісти вже попереджені тим самим анонімним командиром у пустельному камуфляжі. Чоловіки більш старші на розмову ідуть охочіше. Всі сходяться на одному: ніхто не чекав від Росії такого ножа у спину і прямої військової агресії щодо України. Але воювати, якщо Батьківщина покличе - підуть. Навіть ті, хто до цього не служив у війську. "За одне заняття хай хоч ази покажуть. А там, як покличуть, то і в стрій стану", - у сивого, але ще міцного чоловіка віком приблизно за сорок рішучості хоч відбавляй. Схоже, Майдан таки пробудив і загартував націю, і ніхто вже не боїться ні труднощів, ні бойових дій. Болото "стабільності" та "покращення" зовсім не є вже для українців ідеалом життя.
Тим часом ворота привітно відчиняються, і нас запускають на територію. Солдатик на КПП, судячи з вигляду, трохи охрінівший від того, що відбувається, але є наказ начальства, що поробиш.
Тут, просто під відкритим небом, на стадіоні, уже чекають три столи із викладеною на них зброєю: автоматами Калашникова та кулеметом РПК. Люди розбиваються на приблизно рівні групи, а приставлені до столів вояки ВВ починають розказувати про будову небезпечних пристроїв та те, як їх треба збирати-розбирати. Після короткої вступної лекції до процедури зборки-розборки допускаються всі по черзі. "Ех, і як тут його...?" Бородатий мужик крутить "Калашникова" в руці із зачудованим виразом обличчя. "У школі ж востаннє бачив, не згадаю". Молодь поряд, схоже, набагато більш просунута у радянській стрілецькій зброї. Вона активно допомагає порадами, і чоловіку таки вдається зібрати розкладені перед тим деталі у автомат.
Готові захищатися зі зброєю в руках і жінки, яких помітив у колоні перед тим. Крупна білявка Яна каже, що збирається надихати солдатів, котрі будуть воювати. Санітаркою, більш жіночим видом заняття, вона йти не хоче. "Хтось шини накладати вміє. А хтось - і руки ламає", - жартує у відповідь на моє питання про присутність тут. "У жінок що, руки якось не так стоять, чи бачать вони гірше? Я коли навчалася, по області друге місце зайняла у кульовій стрільбі з дрібнокаліберної гвинтівки" - долучається до розмови ще одна панянка, маленька, стрункої статури, таку уявити з автоматом важко. Втім, через кілька хвилин вона вже розбиратиме кулемета із виглядом "я сама справлюся, відчепіться від мене".
Хто вже навчився розбирати автомата, може прослухати короткий курс поводження із ним від відомого у Чернігові громадського активіста і любителя різноманітних холодних та вогнепальних засобів самозахисту і самонападу Андрія Кудабекова. З парою товаришів він показує, як правильно тримати зброю, рухатися з нею, вести вогонь, та всякі інші прості солдатські премудрості, які допоможуть новобранцю з автоматом не виглядати мавпою з дубцем. Андрій викликався допомагати у навчанні залюбки.
Андрій Кудабеков
- Дуже багато в Україні людей не служило, тим більше зараз призов на військову службу відмінили взагалі. А для того, щоб маленька держава могла захиститися, вона повинна мати велику кількість військовослужбовців у резерві.
Ми вивчаємо тактико-спеціальну підготовку, ведення бою у міських умовах, інші дисципліни, які можуть згодитися у роботі малими групами. Спецназівець - необов’язково накачаний здоровенний хлопак. Це людина, що має навички і гарно працює головою. Зараз, у зв’язку із подіями з Росією, дуже багато людей звертається до нас, бажають навчитися захищати Батьківщину. Ми не можемо навчити людей швидко високоточним видам зброї. Але можна швидко навчити досить ефективно вести партизанську війну. А як показує практика світових збройних конфліктів, краще всього воюють партизани. Залишаючись невразливими, вони завдають серйозної шкоди супротивнику.
Був час, на Майдані ми із хлопцями, на чиїй базі ми знаходимося, стояли по різні боки барикад. Але коли приходить зовнішній ворог - не час думати про якісь протиріччя.
Самі міліціонери - нацгвардійці, схоже особливих ілюзій щодо здатності присутніх тут людей не плекають. Це видно по іронічним посмішкам, що іноді з’являються у них на обличчях. Втім, що поробиш, зараз, дійсно мало чому можна навчити. Але військовослужбовці стараються, терпляче відповідають на питання, і надають всю можливу допомогу тим, хто їх задає.
Заступник командира з виховної роботи майор Володимир Младєнов каже, що сьогодні в гостях у військових звичайні люди, вони хочуть захищати Україну на рівні з військовослужбовцями.
- Сьогодні перше спільне зайняття, і я вважаю, що це може згуртувати нашу націю у протистоянні спільній загрозі. Людям, які вже проходили службу у армії чи інших силових структурах треба відновити навички, які вони мали до того. Подивимося, що вони вміють. Головне, що у людей є бажання. Щоб нормально підготувати бійця, треба потратити від одного до трьох місяців. На такий строк розрахований курс молодого бійця. Щодо подальшого навчання будемо визначатися з керівництвом Самооборони.
Люди переходять від купки до купки, тренуючись зі зброєю чи слухаючи бувалих. А хтось навіть не проти попозувати на камеру із автоматом, як ця руда панянка. "Я ходила в секцію зі стрільби при інституті. Маю розряд з легкої атлетики. Не хворію, здорова. Чому не в санітарки? Спеціальної медичної освіти у мене немає. Хоча я вмію і уколи робити, і крапельниці ставити, і перев’язки робити. Але мені здається, що у стрільбі з мене толку буде більше, ніж у перев’язках. А так,у житті, я займаюся програмним забезпеченням для бухгалтерів".
Навряд чи хтось міг би зараз зробити для об’єднання українців більше, ніж Путін, який, схоже, не награвся у дитинстві в солдатики, і зараз тішить дитячі комплекси та імперські амбіції, окупувавши Крим. Адже ще місяця не пройшло, як Внутрішні війська і хлопці з хустками "Самооборона майдану" та чоловіки у камуфляжах стояли у Києві стрій проти строю. А сьогодні вони вже разом готуються відбивати агресора. Вся країна сподівається, що кривавої бійні з Росією все ж таки не буде, і нашій країна за допомогою світової спільноти вдасться вгамувати осатанілого диктатора. Тим більше, із простими росіянами українцям ділити нічого. Але, як каже давня приказка: хочеш миру - готуйся до війни.
........
Переведи кто с листа.
- Google перевод:
- Черниговцы готовятся отражать нападение России
" Записываться здесь надо?" - Человек , который только подъехал на велосипеде , явно нервничает . - " Как тут вообще сюда попасть ? " " Просто становитесь в строй , там все расскажут " , - приглашаю его присоединиться ко всем .
Дядя - один из примерно сотни людей, уже выстроилась в колонну по три перед воротами воинской части Внутренних войск на окраине Чернигова В нестройные колонне - молодежь в камуфляже ( замечаю повязку "Самооборона Майдана" ) , веселые мужики " за тридцать " , что балагурят о политике , несколько мужиков постарше , а также три женщины. Сейчас нас будут запускать внутрь и проводить инструктаж по военной подготовке . Еще недавно многие из тех , кто собрался здесь , были по разные стороны баррикад на Майдане с милицией , которая их сегодня учить . А сегодня вся страна объединилась перед опасностью вторжения внешнего врага , значительно более опасного и циничного , чем межигорский всадник на золотом унитазе.
Информация о том , что на базе подразделения Внутренних войск (а теперь уже - Национальной гвардии Украины ) будут учить бойцов - добровольцев , распространилась по городу быстро , и нашла свой отклик в сердцах черниговцев. И пока старший , высокий человек в пустынном камуфляже , решает что-то организационное , мужики в очереди обсуждают Крым , Пшонку , арест Фирташа и перспективы войны с Россией на территории материковой Украины . У ворот замечаю членов организации " Никто , кроме нас" . У одного из них из рваного черного пакета у ног кокетливо выглядывают два ствола " калашей " . Пока ждем , спрашиваю у пары людей, вызвало их прийти сегодня сюда .
" Говорят , боевая подготовка здесь будет сегодня , вот я и пришел. Мотивация у меня большая , три месяца на Майдане я перед этим уже провел " , - рассказывает дядя в потертой кожанке , представившийся Владимиром. - " Будем воевать с кацапами . Россияне , те , которые видят в нас добрых соседей , по домам сидеть . А уродов , что врагов у нас видят , будем валить . "
Молчаливая молодежь скромно отворачивается от диктофона . Они , похоже , пришли сюда все вместе как члены какой-то патриотической организации , и не очень хотят "светиться" , некоторые даже прикрывают лицо шарфами и платками . Впрочем , о том , что лучше лица людей не фотографировать , а необходимые для статьи фото делать издалека , журналисты уже предупреждены тем самым анонимным командиром в пустынном камуфляже. Мужчины постарше на разговор идут охотно. Все сходятся в одном : никто не ожидал от России такого ножа в спину и прямой военной агрессии в отношении Украины . Но воевать , если Родина позовет - пойдут . Даже те , кто до этого не служил в армии. " За одно занятие пусть хоть азы покажут. А там , как призывать , то и в строй состояния " , - у седого , но еще крепкого мужчину в возрасте примерно сорока решимости хоть отбавляй . Похоже , Майдан же пробудил и закалил нацию , и никто уже не боится ни трудностей , ни боевых действий . Болото " стабильности" и "улучшение " вовсе не является уже для украинского идеалом жизни .
Между тем ворота приветливо открывается, и нас запускают на территорию. Солдатик на КПП , судя по виду , немного охринивший от того , что происходит, но есть приказ начальства , что поделаешь.
Здесь , прямо под открытым небом , на стадионе , уже ждут три стола с изложенным на них оружием : автоматами Калашникова и пулеметом РПК. Люди разбиваются на примерно равные группы , а приставленные к столам воины ВВ начинают рассказывать о строении опасных устройств и то , как их надо собирать - разбирать. После короткой вступительной лекции к процедуре сборки - разборки допускаются все по очереди . " Эх , и как тут его ...?" Бородатый мужик крутит " Калашникова " в руке с зачарованным выражением лица. " В школе же раз видел , не помню " . Молодежь рядом , похоже , гораздо более продвинутая в советской стрелковой оружия. Она активно помогает советами , и мужчине же удается собрать разложенные перед тем детали в автомат .
Готовы защищаться с оружием в руках и женщины , которых заметил в колонне перед тем . Крупная блондинка Яна говорит , что собирается вдохновлять солдат, будут воевать. Санитаркой , более женским видом занятия , она идти не хочет. "Кто-то шины накладывать умеет. А кто-то - и руки ломает " , - шутит в ответ на мой вопрос о присутствии здесь. " У женщин что , руки как-то не так стоят , видят ли они хуже ? Я когда училась , по области второе место заняла в пулевой стрельбе из мелкокалиберной винтовки " - присоединяется к разговору еще одна барышня , маленькая , стройного телосложения , такую представить с автоматом трудно . Впрочем , через несколько минут она уже разбирать пулемета с видом " я сама справлюсь , отстаньте от меня" .
Кто уже научился разбирать автомата , может прослушать краткий курс обращения с ним от известного в Чернигове общественного активиста и любителя разнообразных холодных и огнестрельных средств самозащиты и Самонападение Андрея Кудабекова . С парой товарищей он показывает , как правильно держать оружие , двигаться с ней , вести огонь , и всякие другие простые солдатские премудрости , которые помогут новобранцу с автоматом не выглядеть обезьяной с палкой . Андрей вызвался помогать в обучении охотно .
Андрей Кудабеков
- Очень много в Украине людей не служило , тем более сейчас призыв на военную службу отменили вообще. А для того , чтобы маленькое государство могла защититься , она должна иметь большое количество военнослужащих в резерве.
Мы изучаем тактико - специальную подготовку , ведения боя в городских условиях , другие дисциплины , которые могут пригодиться в работе малыми группами. Спецназовец - необязательно накачанный здоровенный хлопак . Это человек, имеющий навыки и хорошо работает головой. Сейчас , в связи с событиями с Россией , очень много людей обращается к нам , хотят научиться защищать Родину. Мы не можем научить людей быстро высокоточным видам оружия. Но можно быстро обучить достаточно эффективно вести партизанскую войну. А как показывает практика мировых вооруженных конфликтов , лучше всего воюют партизаны. Оставаясь неуязвимыми , они наносят серьезный ущерб противнику.
Было время , на Майдане мы с ребятами , на чьей базе мы находимся , стояли по разные стороны баррикад. Но когда приходит внешний враг - не время думать о каких-то противоречия.
Сами милиционеры - нацгвардийци , похоже особых иллюзий относительно способности присутствующих здесь людей не питают . Это видно по ироническим улыбкам , что иногда появляются у них на лицах. Впрочем , что поделаешь , сейчас , действительно мало чему можно научить . Но военнослужащие стараются , терпеливо отвечают на вопросы , и предоставляют всю возможную помощь тем, кто их задает .
Заместитель командира по воспитательной работе майор Владимир Младенов говорит , что сегодня в гостях у военных обычные люди , они хотят защищать Украину наравне с военнослужащими.
- Сегодня первое совместное занятие , и я считаю , что это может сплотить нашу нацию в противостоянии общей угрозе . Людям , которые уже проходили службу в армии или других силовых структурах надо восстановить навыки , которые они имели до того . Посмотрим , что они умеют. Главное , что у людей есть желание . Чтобы нормально подготовить бойца , нужно потратить от одного до трех месяцев. На такой срок рассчитан курс молодого бойца. Дальнейшего обучения будем определяться с руководством Самообороны .
Люди переходят от кучки к кучке , тренируясь с оружием или слушая бывалых . А кто-то даже не против попозировать на камеру с автоматом , как эта рыжая барышня . "Я ходила в секцию по стрельбе при институте. Имею разряд по легкой атлетике. Не болейте , здорова. Почему в санитарки ? Специальной медицинского образования у меня нет. Хотя я умею и уколы делать , и капельницы ставить , и перевязки делать. но мне кажется , что в стрельбе из меня толку будет больше , чем в перевязках . А так , в жизни , я занимаюсь программным обеспечением для бухгалтеров " .
Вряд ли кто-то мог бы сейчас сделать для объединения украинского больше , чем Путин , который, похоже, не наигрался в детстве в солдатики , и сейчас радует детские комплексы и имперские амбиции , оккупировав Крым . Ведь еще месяца не прошло , как Внутренние войска и ребята с платками "Самооборона площади " и мужчины в камуфляже стояли в Киеве строй против строя . А сегодня они уже вместе готовятся отражать агрессора. Вся страна надеется , что кровавой бойни с Россией все же не будет , и нашей страна с помощью мирового сообщества удастся утолить озверевшие диктатора. Тем более , с простыми русскими украинского делить нечего . Но , как гласит древняя поговорка : хочешь мира - готовься к войне.
Последний раз редактировалось: Нюся (19.03.14 13:41), всего редактировалось 1 раз(а)